Over mij

Ik ben Petra en ik gun jou rust en grip op je financiën.

Zelf heb ik niet altijd die grip en bijbehorende rust ervaren. Toen ik ging studeren en leuk verdiende op mijn stageadres wist ik niet goed wat ik met al dat geld aan moest. En als je dan boven een winkelstraat komt te wonen, nou dan weet je het wel. Daar was ik vaak te vinden.

Achteraf zie ik in dat het ook een vlucht was, of een manier om me goed te voelen. Compenseren noemen ze dat. Ik woonde al sinds m’n 19e op mezelf, noodgedwongen vanwege mijn studie. Dit was achteraf veel te vroeg, ik was daar nog niet klaar voor. Van automatische afschrijvingen had ik nog nooit gehoord, en ik kocht wat ik leuk vond. De post deed ik niet zoveel mee  en rekeningen vergat ik te betalen. Totdat er deurwaarders aan de deur kwamen en het water werd afgesloten. Wat was dat een stressvolle tijd. Ik heb me nog nooit zo klein gevoeld.

Dat was het moment dat ik wist dat het anders moest. Uiteindelijk na afbetaling van mijn schuld het roer omgegooid. Vanaf toen kwam ik er weer bovenop en is mijn huidige kijk op geldzaken ontstaan.

Jarenlang heb ik me als apothekersassistente ingezet om mensen te helpen met hun gezondheid. Een paar jaar geleden ben ik, na een zoektocht naar wat ik verder in dit leven wilde, begonnen aan de opleiding tot Budgetcoach. Deze heb ik met goed gevolg afgelegd en mij daarna aangesloten bij de beroepsvereniging voor Budgetcoaches (NVVBS).

Dat ik graag mensen help staat als een paal boven water. Ik bied graag een luisterend oor en ben altijd op zoek naar de mens áchter de mens. Met mijn opgedane kennis en ervaring zet ik me nu in om jou te helpen (weer) grip op je financiën te krijgen. Je bewust te maken van je mindset over geld en geldzaken en bied ik je meer inzicht en overzicht waardoor stress om jouw geldzaken voorgoed tot het verleden behoort.

Verandering gaat niet vanzelf. Het is soms hard werken. Ik loop graag met je mee in het proces naar jouw financiële vrijheid.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?
Chat openen
💬 Stel hier je vraag!
Hallo 👋
Kan ik je helpen?